perjantai 27. tammikuuta 2017

Timangi

Toisen roska on toisen aarre sanotaan. Näin kävi mulle kun ostin Facebookin kangasryhmästä jämäpalasia eurolla. Ajattelin josko niistä hihat saisi neiti E:n huppariin.

Samaan aikaan ompeluryhmässä pyöri timanttivillitys, joka sai alkunsa tästä Sew Scoundrelin mahtavasta ohjevideosta. Pyörittelin palasia aikani ja sain kuin sainkin ne riittämään tähän tilkuista koottuun timanttimekkoon. Pohjakaavana on uusimman Ottobren 1/2017 Sun Yellow, jota pidensin mekoksi ja muokkasin hihoista. Harmaat kangastilkut löytyivät varastosta ja resoriakin oli sopiva palanen jäänyt joululahjaompeluista.Mä aina ajattelin että tällainen tilkkunyhräys on liikaa mun psyykelle, mutta väärässä olin. Sehän oli mukavan erilaista ja sopivan haastavaa muttei liian vaikeeta. Joustamaton college oli tähän sopivan helppo matsku, ja kun kangas oli halpaa ei pelottanut mokailu.Tämä kokeilu ehdottomasti jatkoon frilloineen päivineen. Kun vielä tyttö suostuisi joskus sitä sovittamaan...

Lopukevennyksenä alkuviikon jumpsuit vauvalle, joka kasvaa huimaa vauhtia ulos kaikista vaatteista. Tässä onneks lahkeissa ja hihoissa hieman kasvunvaraa. Aika söötti sekin!2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis timangi onkin! Itse en ole ehtinyt vielä kokeills, mutta mieli tekisi kyllä :) Ja oih mikä henkari 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Anna mennä vaan, on ihan terapeuttista puuhaa :D

      Poista