tiistai 10. tammikuuta 2017

Ompelukerho

Terkut täältä loputtomien korvatulehdusten, flunssa-aaltojen ja yövalvomisten keskeltä. Harrastusaktiviteetit on aika vähissä, kun yritetään saada perusasiat hoidettua (ruoka, uni ja liikunta). Kun kotoolta lähteminen on hankalaa, pitää keksiä tekemistä täällä silloin kun aikaa riittää.

Viime viikonloppuna osallistuin Verson puodin ompelukerhoon. Homman juju on, että puodille tulee hetkeksi myyntiin ompelukerhopaketti, johon sisältyy ompelumerkki ja yllätyskangasta ennalta kerrottu määrä. Mukana tulee myös joku aihe tai vihje ja ompelukerhon kokoontumisaika. Sitten kukin osallistuja suunnittelee ja toteuttaa jotain kankaasta ja postaa tuotokset puodin fb-sivuille.


Nyt joku voi olla sillai et häh, miks ihmeessä. Mut mä olen ihan fiiliksissä! Kangas oli tällä kertaa ihanaa tukevampaa joustocollegea rouheanhopeisella sielulintu-painatuksella. 60 sentin pala aiheutti hetken päänvaivaa, kun en osannut päättää mihin se riittäisi. Lopulta päädyin ompelemaan itselleni bomberin mustilla hihoilla ja resoreilla.Kaava on tässä oma muokkaus Ottobren hupparista. Pituus määräytyi aikalailla vetskarin mukaan, kun sellainen oli valmiina. Tikkasin raglan-saumat päältä hopeisella langalla korostaakseni kankaanvaihtoa.
Loppupalasta päätin tehdä pötkölle housut seuraavaa kokoa eli 74. Yritin mallailla tilkkuun useampaakin kaavaa huonolla menestyksellä, sen verran pieni pala oli jäljellä. Lopuilta sain tämän yhden leikattua niin, että pyllypala tuli mustasta kankaasta. Tikkasin mustaan osioon yhden linnun, joka oli sattumalta jäänyt ehjänä leikkuujätteen sekaan.Mun mielestä pöksyistä tuli niin superihanat, että näille on taatusti käyttöä! Eikä tartte pelätä porkkanasosetahroja, tuskin mustassa kauheasti näkyvät. Bomberikin on just sopiva itelle, hieman mietityttää minkä kanssa tätä oikein käyttäisin. Ehkä joku päivä vielä mahdun tavallisiin farkkuihin, silloin se on just hyvä.

4 kommenttia:

 1. Hienot pöksyt ja bomberi! Mä en ole koskaan osallistunut Verson puodin ompelukerhoon, mutta muiden tuotoksia seuranneena kuosit on kyllä huippuja!
  Hauskaa muuten, kommentoin sun ekojen bodyjen postausta lokakuussa enkä silloin vielä tajunnut kuka olet :D Onkohan mahdollista, että olet hakenut lasten sängyn meidän naapurista..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli mun toka ompelukerho ja kiva kangas oli! Torista hankin vauvasängyn joskus 1,5 vuotta sitten, olikohan jossain päin vantaata? Faijan kanssa roudailtiin silloin

   Poista
  2. Kaupunki ainakin on oikea ja itäisin kaupunginosa :) Minä taisin lykätä lapsia kärryissä mäkeä ylös.

   Poista
 2. Ihanat nuo vauvan pökät ja takki näyttää myös hirmu kivalta :)

  VastaaPoista