maanantai 3. lokakuuta 2016

Pieniä vaatteita, pieniä tilkkuja

Elämäni ensimmäiset bodyt. Ennen pelkäsin liikaa neppareita, koska edesmennyt mutsinikin sanoi että ei kannata. Sitten kun en enää pelännyt neppareita, ei pimpula käyttänyt bodyjä.


Mutta nyt mulla on uus peitetikkikone ja saumuri, uusi vaippaikäinen sekä nepparipihdit, eli mikään ei voi mennä pieleen. Eikä muuten mennyt, vaan ihania tuli!Kankaat jälleen kangashamstereista vaihtokaupattuja. Tällaiseen bodyyn menee ihanan vähän kangasta, ainakin tässä koossa 62. Seuraavista tulee jo isompia, mutta eiköhän niihinkin saa jämäpaloja uppoamaan.Alla näkyvä matto on virkattu ontelokuteesta, tarkemmin juttua täällä


Tuota neulojakangasta käytin myös pötkön hääjuhlavaatteisiin, niistä ei valitettavasti tämän kummempaa kuvaa ole. Rusetin tein pienestä kangastilkusta ja pehmeästä kuminauhasta. Aika söpöstelyt nämäkin.


6 kommenttia:

 1. Tosi hienot ekat bodyt! Mun eka body taisi olla ommeltu ilman kaavoja, hihat väärään langansuuntaan, kanttaukset ihan miten sattuu (oli sentään kaksoisneula, heh), mutta pidetty on! :D Suloinen tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se näissä pienissä on parasta, ettei niitä haittaa vaikka olis vähän sinne päin :) Isommalta tulee noottia heti jos joku tuntuu oudolta tai hiha on sentin liian leveä...

   Poista
 2. No onpas söpöjä! Bodyt ja vauva <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! 😍 On se tosiaan kiva kun noihin minivaatteisiin menee niin vähän aikaa ja materiaalia 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! niinpä, tosin mä kyllä nyhersin tota nepparilistaa aika kauan raglansaumaan kun ei ollut ohjetta enkä halunnut kahta kanttausta päällekkäin. Onnistui silti!

   Poista