lauantai 29. lokakuuta 2016

Kurpitsapylly

Halloween, tuo amerikkalainen myöhäissyksyn naamiaishömpötysjuhla.Tai meksikolainen kuolleiden muistopäivä. Tai perisuomalainen kekrijuhla. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta joka tapauksessa tämä juhla sopii syksyn pimeyteen kuin nenä päähän.

Meillä on Halloweenia vietetty ekaa kertaa viime vuonna, kun pimpula halusi järjestää naamiaisjuhlat. Kaiverrettiin kurpitsalyhty, tehtiin seittikakkua ja pukeuduttiin hurjiksi (prinsessoiksi). Tänä vuonna uhkasi jäädä väliin, kunnes saatiin kutsu muksuhalloweenjuhliin kaverin luo.


Ensin ajattelin, että pötkö pärjää ilman naamiaisasua. Sitten löysin palasen oranssia joustofroteeta, josta olin käyttänyt tilkkuja tiskirätteihin. Leikkelin siitä pyöreänmuhkeat shortsipöksyt, joihin aplikoin kurpistalyhdyn mustasta joustocollegesta. Vyötärölle ja lahkeisiin saumuroin mustaa resoria ja koko homma oli alle tunnissa valmis. Viimeistelin asun kuukausi sitten hääjuhliin tehdyllä rusettipannalla ja kuolalapulla.Ja onhan nää nyt hiton söpöt pöksyt. Juhlat on vasta oikeena pyhäinpäivän aattona eli ensi viikolla, mutta tässä idea jakoon jo nyt. Saa kopioida!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti