perjantai 16. syyskuuta 2016

Luontaista kivunlievitystä... virkkaamalla!

Pääsin nautiskelemaan kuopuksen synnytyksestä oikein pitkän kaavan mukaan. Pari vuorokautta kestänyt supistelu kotona oli hermoja raastavaa puuhaa. Panadolista tai tens-laitteesta ei mulle ollut juurikaan apua, joten piti keksiä jotain, millä saisi ajan kulumaan. Nopeasti.


Purin kaiken pahan karman ja energian kuviovirkkaukseen. Tehtailin näitä koreja hampaat irvessä sohvalla samalla kun odottelin synnytyksen etenevän. Kuviovirkkaus toimi yllättävän hyvin kivunlievityksenä, tai oikeastaan ajatusten harhauttajana. Malli oli riittävän yksinkertainen tuskien sumentamalle keskittymiskyvylle. Improsin menemään samalla kaavalla kuin aiemman korin (ohje täältä). Langat on David Bowie -seinävaatteen ylijäämiä.Lapsi syntyi aikanaan ja siitä tuli oikein hyvä. Koreja ehdin virkkailemaan kolme, niistäkin tuli tosi kivoja. Ruukunsuojina ajattelin  näitä käyttää. Vielä tarttisin jonkun kasvin tuohon kolmanteen, löytyykö ideoita minkä? Joku sellainen mikä ei kuole helposti eikä  kasva liian isoksi.


Nämä ovat ehkä tunnepitoisimmat käsityöni tähän mennessä, uskoisin ettei tekoprosessi hetkeen unohdu!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut! :) Ja voi kun kivat korit. Mulla on kanssa yhet pienet villasukat, jotka tein yli seitsemän vuotta sitten keskellä yötä supistusten väleissä. En voi niistä koskaan luopuakaan, vaikka ovat jääneet pieneksi jo sen seitsemisen vuotta sitten, kun niihin sisältyy niin paljon tunnetta ja muistoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos ja kiitos :) Uskon, ettei tuollaisia voi hävittää! Ja kun vielä aika kultaa muistot ja ne kivutkin unohtuu pikkuhiljaa jää jäljelle vain hyvä tunnelasti

      Poista