tiistai 14. heinäkuuta 2015

Pitsipöksyt

Terkut täältä kesälomalta. Blogi on ollut kuukauden tauolla ja koska lomareissuja pukkaa, taitaa hiljaisuus jatkua vielä hetken. Nyt pyykkisavotalla kotona on kuitenkin aikaa rikutella koneella. Lapsi nukkuu ja mies lähti fribaamaan, joten tässä pikainen postaus pitsishortseista.


Nämä pitsishortsit virkkasin jo keväällä itelleni. Ohje on Dropsin sivuilta koko S/M ja lankana sama Safran. Ohutta suht napakkaa puuvillaa siis.


Shortseista tuli muuten ihan mahtavat, mutta vähän liian väljät. Virkkaan aina tosi tiukkaa ja ohjeen koukulla, joten luulisin mallin vaan olevan lökärinpuoleinen. Kyllä nämä päällä pysyy ja on tosi mukavan tuntuset kuitenkin. Plussaa siitä että malli on suunniteltu niin, ettei pikkarit vilku läpi mistään.


Kesän ykköstrendi taitaa olla pitsishortsit, joten nyt sitten vaan odotellaan niitä kesäsäitä...


Onko joku muu kokeillut samaa mallia?

4 kommenttia:

 1. Tosi suloiset! Toivottavasti näillä tarkenisi pian ulkoillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin pitsishortseista vähän häviää idea jos alle pitää laittaa 60 denin sukkahousut :D

   Poista
 2. Hei olipa onni että satuin bongaamaan tämän postauksesi, aloitan nimittäin näitä shortseja tekemään aika piakkoin :D Viime viikolla pikkusisko tilasi nämä minulta ja nyt langat odottavat postissa. Hyvä tietää, että ohje on vähän enemmänkin väljä kuin tiukka, kun mietin tuota S/M koon riittävyyttä 38-kokoiselle siskolle. Tosi kivannäköiset ja nyt motivaatio näiden tekemiseen kasvoi :D Oliko ohje ihan helppolukuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä olen juurikin kokoa 38 joten kannattaa ottaa tuo pienin koko. Ja vaikka alussa tuntuisi napakalta, löystyväthän nämä heti käytössä aina jonkun verran. Ohje oli minusta helppo, kunhan vaan uskoi mitä siinä sanottiin eikä sen kummemmin ruvennut pähkäilemään :) Toki voin auttaa jos tulee ongelmia!

   Poista