maanantai 19. tammikuuta 2015

Yökkäreitä

Joku on taas kasvanut niin paljon, että vanhoista yökkäreistä loppui lahkeet ja hihat kesken. Eräs toinen siis pääsi taas ompelemaan. Hyvä tekosyy viettää aikaa työhuoneella, jopa ihan hyödyllisenä!

Kaikki yökkärit on tehty samalla raglan-paidan kaavalla koossa 98. Yömekkoja varten vaan pidensin ja levensin helmaa. Housujen kaavan sain äidiltä just ennen hänen poismenoaan.  Se on piirusteltu Plantagenin kukkapaperille koossa 74. Olen siihen vaan lisäillyt senttejä joka suuntaan eikä koskaan ole housut menneet pieleen.

Kankaat näihin proggiksiin tuli Rovaniemeltä Ottobreen myymälästä. Faija oli käymässä pohjosessa ja taisivat siskonsa kanssa hieman innostua, sen verran iso kassillinen tuliaisia saapui tänne. Ihania kankaita kerta kaikkiaan! Siilitrikoo muistaakseni mussukoiden alemyynnistä.

Kuvat on otettu pimeässä, koska yökkäri on yöllä päällä. Mun mallineiti on ollut taas todella yhteistyöhalunen näitä fotoja räpsittäessä :D

Saanko ottaa susta kuvan? Neiti juoksee pöydän alle ja kiljuu EIJEIJEI!

Ruualla harhautus toimii yleensä aina. Tosin tämä ikiliikkuja keikkuu aina tuolilla niin että kuvat heilahtaa.
Kankaassa on nukkuvia eläimiä ja kukkia ja se on ehdoton lemppari tällä hetkellä

Äiti älä räpsi niitä kuvia, nyt pestään hampaat!

No hyvä on, ota vaan kuva musta ja mun poneista

Ehdoton kakkossuosikki. Tää väriyhdistelmä on niin raffi ettei voi kun tykätä!

Huoh joko me oltais valmiita

Ajattelin että paita + housut olis talvella parempi kuin yömekko. Housut lentää jalasta aina nukkumaan mentäessä että aika sama...

Tässä mun tuliaiskankaita, melkonen läjä!

Kaikki kuvat on otettu eri päivinä, eikä kuvauksissa ole käytetty uhkailua, kiristystä eikä lahjontaa. Tai no, omenalla saatoin vähän lahjoa. Vaikkei neiti ole innostunut kuvien ottamisesta, tykkää se näistä vaatteista paljon. Se on parasta palautetta kun lemppariyökkäri haetaan jopa likapyykkikorista päälle!

4 kommenttia:

 1. Mulle kans tommonen siilipyjama aikuisten koossa! Ihania yökkäreitä ja ihan supersuloisia kankaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei taitais kangas riittää kun taskuun :D kiitos!

   Poista
 2. Toden totta, ihania kankaita. Eihän noista saa kuin ihania vaatteita ;-D

  VastaaPoista