lauantai 24. tammikuuta 2015

Rotta

Meillä on kissa. On toinenkin, mutta tämä on se persoona. Sen nimi on Rotta, se on siiamilainen ja se kuvittelee olevansa kuningas.


Teetin tästä kuvasta Spoonflower -sivustolla kangasta. Niillä oli joulun alla tarjous että kaikki tilaukset sai ilman postikuluja joka puolelta maailmaa. Muokkasin kuvan sopivaks ja tilasin kangasta jaardin eli vajaan metrin. Kankaaksi valitsin luomuneuloksen.

Hintaa itse suunnitellulle, printatulle luomuneulokselle tuli lähipostiin kuljetettuna vajaa parikymppiä. Ei paha minusta! Tilasin kankaan yhtä vaateprojektia varten, mutten ole ehtinyt sitä vielä edes aloittamaan. Kirjoittelen sitten lisää, kun jotain on valmiina.

Mutta jotain ehdin kankaasta jo tehdä. Tilasin alunperinkin kankaan niin, että siinä on kokonaisia kissoja ja pelkkiä päitä. Päistä tein parille luottokissanhoitajakaverille pussukat.Pussukoiden toinen puoli on Naalikassista ylijäänyttä collegea. Sisäkankaaksi valitsin robotti-trikoota, jota oli jäänyt yli jostain tytön vaateompelusta. Nämä pussukat on tehty Hippu-blogin ohjeella noin suurinpiirtein.

Aika kiva lahjus eikö?
2 kommenttia:

  1. Tosi kiva idis! Mukavia pussukoita ja jään innolla odottamaan, mitä muuta tuosta kankaasta keksit!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voi olla että pääsen jo tänään jotain surauttelemaan työhuoneelle...

      Poista