perjantai 12. joulukuuta 2014

Perjantai-illan huopaskartelut

Edellisvuosien pölöheijastinpajoilta oli jäänyt muovipussillinen erivärisiä ja paksusia huopia varastoon. Kaivoin ne esiin kun heijastinpula iski päälle akuutisti. Ulkona on pimeää 24/7, joten heijastin on todellakin tarpeellinen kapistus. Mutta mihin ne penteleet aina katoaa? Joka takissa oli kun vein varastoon keväällä, yhdessä oli tallessa tänä syksynä.

Sain vihdoin tehtyä asialle jotain, neljän heijastimen verran. Ensin leikkelin jäniksiä simppelille pohjalätyskälle ja sitten viimeistelin parit kesken jääneet lakupekat. Ihan käyttistä tuli.
Tein samalla muutaman koristeen joulukuusta varten. Viime vuonna meillä oli eka kuusi ikinä, jota varten äkkiä virkkasin muutamia tähtiä aatonaattona. Kuusi tuntui olevan muksulle iso juttu, joten tänä vuonnakin sellanen hankitaan. Ehkä vähän kivemmin koristeltu kun edellisvuoden raato.

Leikkasin huovasta suorakaiteita, ja tein niistä dominopalikoita viivoilla ja pilkuilla. Ripustusnyöriin laitoin mutterin ja helmen. Vähän niin kuin blingblingiä ja joulua eli punaista.

Näyttää aika itsetehdyiltä, mut eikö kuusenkoristeiden pidäkin?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti