tiistai 30. joulukuuta 2014

Mitä tuli tehtyä 2014

Vuosi on saapumassa päätökseen ja on aika kerrata mitä kaikkea sitä tulikaan tehtyä. Lapsi kasvoi epämääräisesti pulputtavasta taaperosta jatkuvasti pulputtavaksi pikkuihmiseksi. Duunia tuli paiskittua neljä päivää viikosta ja urheilukin sai polvileikkauksen jälkeen uuden kimmokkeen.

Mutta mitäpä tuosta normielämästä, blogin fokus on kuitenkin niissä käsitöissä. Tässä pikainen katsaus menneeseen vuoteen!

Ompeluinto löyty uudella tohinalla, kun pääsin epäonnistumisen pelosta. Uskalsin jopa tehdä itelleni kokonaisia vaatteita:


Snadikin sai ompeluksista oman osansa:


Neulontapuolella tuli kokeiltua uusia tekniikoita, kirjontaa ja palmikkoja ja ties mitä. Jokunen ohjekin tuli kirjotettua auki.

Jämälankojakin kului ihan kiitettävästi:


Lopuksi vielä sekalaisia p*skarteluja ja tuunauksia:Nämä ja monta muuta juttua löytyivät blogistani vuonna 2014. Tässä olivat kuitenkin vain onnistumiset, toki taustalle mahtuu paljon hermostumisia ja mokailuja. Ehkä olis paikallaan pieni ei mennyt niin kuin strömsössä -postaus listan jatkeeksi... Palataan siihen kun on aikaa seuraavan kerran!

Jatkossa blogin päivitystahti varmaan hiipuu kun edessä on kokoaikainen duuni ja uudet arjen haasteet. Aika näyttää mitä vuosi 2015 tuo tullessaan, toivottavasti ainakin jotain onnistumisia.

Kiitos siitä, että jaksan blogia pitää kuuluu sinulle lukija. Kommentit, vinkit ja peukutukset saavat jatkamaan päivitysten kirjoittelua, vaikkei sille tunnu ikinä riittävän aikaa tarpeeksi. Nyt painelen kuitenkin ansaitulle viikon lomalle. Sen verran monta projektia on lomaviikolle suunniteltu että palaan asiaan taatusti tammikuun puolella :)

Hyvää uutta vuotta!

2 kommenttia:

  1. Valtavasti upeita juttuja :) Hyvää uutta vuotta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) tietääpähän ainakin mihin kaikki vapaa-aika on mennyt...

      Poista