keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lahjahattu

Sain mummoltani lahjaksi hatun. Kuulemma se on liian nuorisohattu ja pääkin näyttää hassulta sen kanssa.

Mun mielestä hattu oli tosi kiva, joskin sulkakoriste meni vähän överiks. Poistin sulan ja neuloin hatulle rinkulan jämälangoista.

Rinkula on vähän paksu ja siitä tulee mieleen joku elämäntapaintiaani soittamassa kitaraa metriksellä. Mut se on ihan kiva mielikuva, joten hattu saa mennä näin. En kiinnittänyt rinkulaa mitenkään eli näitähän voi tehä vaikka kuinka monta erilaista. Niin että joka takille on tavallaan uusi hattu!

Sori kuvat, ne on tosi surkeita kun superpuhelin hajosi atomeiksi männäviikolla. Jos blogia aikoo pitää tarttis varmaan tehdä asialle jotain.*Ohje:
Mittaa hatun ympärys siitä kohtaa mihin valmis rinkula tulee, tee koetilkku neuletiheyden laskemiseksi. Luo silmukoita niin, että hatun ympärysmitta tulee melkein täyteen (-1-2cm).
Neulo suljettuna neuleena n. 4-5 cm haluamallasi kuviolla/tekniikalla. Itse tein yhden rivin nurjaa, yhden oikeaa. Sitten 4 kerrosta kuviota, yksi kerros oikeaa, yksi kerros nurjaa ja päättelin silmukat. Nauhan voi myös neuloa toiseen suuntaan n. 4 cm leveänä, jolloin neulotaan yksi tarpeeksi pitkä suikale ja ommellaan se lopuks päät yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti