sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kesävaraston tyhjennystä

Tässä se toinen kesän jämälankaprojekteista vihdoinkin valmiina. Tai on se jo jonkun aikaa tuolla odotellut hyllyn päällä kesäfiilistä, joka katosi hetkeksi kokonaan. Mut nyt taas aurinko paistaa, joten aika ottaa se käyttöön.


Käytin tähän toppiin pelkkiä jämäpuuvillakeriä mitä kaapista löytyi. Oli Katian Tobagoa 3 kerää, Novitan Miamia puolikas, Schachenmayrin Laluca Cottonia ja Catania Grandea kerät. Eli väriä vaihtavaa ja yksväristä, vähän eri paksuuksiakin.

Ohjetta ei varsinaisesti ollut, mutta tuo pintakuvio oli yhdestä Katian mallista napattu. Jouduin aika paljon improvisoimaan matkan varrella kun lankoja loppui kesken ja käsialakin muuttu jossain kohtaa pirun tiukaks. Pintaneule on ehkä myös aika paksua kesäpaidaksi.

Vähän napakka siitä tuli, mut kyllä se päälle menee. Lisäsin vielä lopuks alareunaan muutaman sentin joustinta kun tuntui aika lyhyeltä päällä. Se oikeestaan ihan kivasti rauhottaa yleisilmettä.

Hovikuvaaja on tauolla, joten sovituskuva on käsivaralla sokkona napattu. Ei saa nauraa!4 kommenttia:

  1. Tosi kiva toppi! Ja ihailen sitä, että oot saanut toteutettua näin isoja ja upeita juttuja jämälangoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä luulen et mun jämävarastot on vähän kohtuuttomat kaiken hamstrauksen jäljiltä... Oli pakko improta jotain lankoja tobagon kaveriks kun siitä kolmesta kerästä ei olis paljon pannulappua kummosempaa tullut pelkillään

      Poista