torstai 10. heinäkuuta 2014

Häröpallovirkkaus


Tää on lojunu jo kuukauden verran väkerryskorissa valmiina, kun siitä tuli aika outo. Se yrittää olla kaulakoru, mut enemmän siitä tulee mieleen rintapanssari. Tai kaulahuivi. Eikä noi ruskea helmet sovi ollenkaan.

Mut tuijoteltuani sitä hetken kaulassa päätin et kyl se käyttöön tulee. Tarvitaan van joku simppeli ja tylsä paita, ja tilanne jossa saa näyttää goottisoturilta. Niitähän riittää?

Koru on virkkailtu jämälangoista improamalla. Renkaiden sisällä on avainrinkuloita jämäköittämässä muotoa. Hihnoiksi pujotin puuvillapitsiä vikoista renkaista läpi. Teen ens viikolla reissun Tallinnaan Karnaluksiin,ostan sieltä vähän ohuempaa pitsiä tähän.


2 kommenttia:

  1. Vau, tuohan on ihan tosi hieno!! Ei mielestäni yhtään outo vaan ihanan erikoinen, tykkään erityisesti kun on tuollainen epäsäännöllisen muotoinen ja montaa erilaista pintaa. Mahtava asuste jonkin tylsän ja tavallisen t-paidan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tosiaan yritin tehä siitä epäsäännöllistä, mikä on yllättävän vaikeeta puuhaa :) Nyt tarvitaan vaantylsiä paitojatän kaveriks

      Poista