perjantai 11. huhtikuuta 2014

Nappiarvonnan voittaja + ruuhkavuosia

Arvontaan osallistui huimat 7 arpaa, joten arvonta oli helppo suorittaa ihan manuaalisesti. Nimet paperille ja shakeriin vatkautumaan. Ja voittoarvaksi valikoitui Tiia N toiveenaan keltaiset marmorinapit.

Onneksi olkoon voittajalle! Laitan sulle sähköpostia pikaisesti osoitetietoja varten.

Sitten vähän syitä viime viikon hiljaiseloon. Toki olen rampannut teatterissa, salilla, palstalla, töissä ja leikkipuistoissa, mutta eihän se ole ennenkään estänyt käsitöitä. Todellinen syy on norohurahdus, enkä tarkoita vatsatautia.

Näin jossain mainoksen Noro Kibou - kesälangasta, ja sekosin ihan täysin. Pakko saada ja heti. Hinta jotain tsiljoona euroa suomessa ja tilillä euroja nolla. Tai ei ihan nolla mut ei ainakaan tsiljoona.

Pikaista googletusta, eBay ja HAH! Lankaa sai jostain briteistä tooosi halvalla. Tai ainakin 60% halvemmalla kun täältä (anteeksi kaikki kivijalkakauppiaat tilini huono tilanne). Postikulut 3 €. Klik, klik, tilaus ja ei kun odottelemaan.

Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Valitsin värin 9, puna-sini-turkoosikirjavaa. Lanka on sekoite puuvillaa, silkkiä ja villaa. Se näyttää neuloessa upealta, se tuntuu upealta ja siitä tulee niin hieno pusero. Paita valmistuu hurjaa vauhtia kun en malta olla hypeltelemättä lankaa koko ajan!

Ihana lanka päivänvalossa

Hihantekelettä pimeässä


3 kommenttia:

  1. Hei jee! Eka voittamani arvonta suunnilleen koskaan. Ja ne sun napit on tosi hienoja. :)

    VastaaPoista
  2. Hitsi,liekö mennyt ihana arvonta sivu suun :( mutta vähänkös UPEAA LANKAA!!!

    VastaaPoista