sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lisää nappisekoilua & arvonta


Lauantai-ilta hurahti tällä kertaa nappipajalla, nyt oli vuorossa lämpimät sävyt Fimo-lajitelmasta. Oranssia, keltasta ja ruskeeta. Huomasin että tollasesta pienestä palasesta tulee aika monta nappia, joten kannattaa varautua ylituotantoon. Kun massat on sekoitettu keskenään, ei niitä enää saa eroteltua. Ratkasuna tähän tein tollasia "marmorinappeja".

Kukkanappien tekokaan ei mennyt ihan niin kuin tädeillä Youtubessa, mutta tuli niistä silti hauskoja. Nyt tuli mun nappiannostus täyteen, joten loput Fimo-massat saa jäädä odottelemaan seuraavaa inspistä.

Isoja retronappeja
Kukkanappeja. Ennenkun kukaan alkaa syyttelemään Marimekko-plagioinnista niin kerrottakoon että näistä piti tulla säännöllisen mallisia 5-terälehtisiä kukkia, mutta ne levähti tehdessä. Onkohan unikko-kuosikin plörähdyksen tulos?
Koruviritelmät samoista palasista
Satunnaisia jämäpalanappeja
Massajämät sekoitin yhteen ja tein niistä pikkusia marmorinappeja

Koska näitä tuli niin paljon, niin eiköhän pistetä pystyyn pieni arvonta. Kerro kommenttiosastossa 4.4. mennessä mitä alla olevista napeista haluaisit ja kuinka monta, niin olet mukana arvonnassa. Toisen arvan saat liittymällä lukijaksi tuosta oikeasta palkista. Laittaisitko vielä kommenttiin monellako arvalla olet mukana. Jos osallistut anonyyminä niin laitatko myös jonkun sähköpostin josta saan sinuun yhteyttä.

Napit on tehty omin pikku kätösin, rakkaudella ja säheltämisellä. Joten kaikki ovat uniikkeja ja luonnollisesti keskenään vähän erilaisia sekä eptäydellisiä. Tässä arvontanapit:
Oranssit marmorinapit ja turkoosit pikkunapit halk. 1,5-2 cm, kukka- ja marmorinapit n. 2,5cm, isot retronapit 4 cm (vasemmanpuoleisessa pieni ruttu alareunassa)

Ja vielä loppukevennyksenä neiti E:lle tekemäni jääkaappimagneetti. Tunnistaako joku hahmon?

9 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nappeja. Ehdottomasti olen mukana arvonnassa. Olen lukija, joten tuleeko siitä kaksi arpaa, vaikka olen liittynyt jo aiemmin? Jos arpaonni suosisi, niin haluaisin nuo pienet keltaiset marmorinapit. Tai kukkanapit... ihania kaikki!

  VastaaPoista
 2. Ihania nappeja :) Ja oon mukana arvonnassa kahdella arvalla! Jos satun voittamaan, niih huolisin nuo kaikki siniset marmorinapit, ne on miusta hienoimmat :)

  Ja tunnistan kyllä tuon hahmon! Eikös se oo Pikku prinsessa? Vai olikoha sille vielä joku virallisempi nimi... Mut muistan tuon lapsuuden kirjoista ja tais se jossai vaiheessa tulla telkustakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sehän se, pikku prinsesssa, Tämän hetken ehdoton lemppari pienellä.

   Poista
 3. Pikku prinsessa! Heti soi sarjan tunnari kun näin magneetin :)
  Nuo napit on u-pei-ta!! Joten tietty mukana arvonnassa! stigi1@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Onpas veikeitä ja kivan värisiä nappeja. Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista