lauantai 18. tammikuuta 2014

Rannustimet

Huomasin maanantaina duunissa että näillä pakkasilla näpit jäätyy dataillessa.Yhtään rannustimia, kämmenikkäitä, kynsikkäitä tai härpäkkeitä ei kotoa löytynyt, joten oli pakko ruveta hommiin. Kokeilin ensimmäistä kertaa vuosiin kirjoneuletta, joskin ihan simppeliä fair isle - henkistä mallia. Kuviota oli käytetty yhdessä mun kaupasta ostetussa villapaidassa. Muutoin ohje on improvisoitu, voin tarvittaessa kirjoittaa sen auki.

Ihastuin pipohommia tehdessäni tähän Schoppel Wollen Reggae-lankaan. Siinä on aivan ihanat värit ja se on tosi kevyttä ja riittoisaa. Ostin sitä muutaman kerän varastoon kun kävin lunastamassa lahjakorttini Lankamaailmasta. Tähän käytin tummanruskeaa reunoihin ja kuvioon, keskiruskeaa kuvioon ja pohjavärinä oli liukuvärjätty keltaoranssi. Vielä on puolikkaita keriä jäljellä, joista pitää jotain keksiä.

Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei mun kirjoneule ehkä maailman siisteintä olekaan. Ainakin nää on kivan väriset ja ajaa asiansa näppistyöskentelyssä.

1 kommentti:

  1. Waude - hienot ovat. Mun kätöset tarvitsis kyllä sellaiset sormien lämmittimet - ne kun aina ovat jäässä. Kämmenet pysyvät kyllä lämpiminä...

    VastaaPoista