lauantai 14. joulukuuta 2013

Muumi-Buumi


Pidettiin pikkujoulut kavereiden ja muksujen kesken, ja päätettiin että kaikki tois sinne jonkun pienen paketin arvottavaks lapsille. Ompelinkin hyvissä ajoin mollamaijan pileitä varten, mut pimpula sitten sattui bongaamaan mollan kässäkassissa ja se oli menoa. Neiti ilmoitti selkeästi "minun" ja adoptoi mollan kokoelmiinsa. En uskaltanut enää riskeerata mitä tapahtuis jos joku toinen muksu vetäisi paketista hänen nukkensa.

Piti keksiä toinen lahja, ja aikaakin oli vielä yhdet firman koulutuspäivät värkkäämiseen. Lainasin kirjastosta viime viikolla Mukavat Muumiamigurumit -kirjan ja päätin kokeilla sieltä sitä kaikista ilmeisintä, muumipeikkoa. Muumista tuli ihan vallottavan söötti, nyt tuli kaamee hinku tehdä loputkin hahmot! Kirjan ohjeet oli kyl tosi hyvät ja selkeet, sopii myös ihan alottelijoille. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Lankana mun muumissa oli Hjertegarnin Bommix Bamboo ja joku toinen samankaltainen kerän loppu, ja koukkuna nro 3 kun nyherrän niin pirun tiukkaa muutenkin. Valmiin muumin korkeus n. 12 cm.2 kommenttia:

  1. Mie oon katellu tuota muumiamigurumikirjaa kirjakaupasta, että pyytäisköhän sitä joululahjaks :) Se näyttää kyllä kivalta kirjalta ja ois ihanaa saada virkattua koko muumilaakson väki johonkin hyllylle kököttämään! :)

    VastaaPoista