lauantai 30. marraskuuta 2013

Juttuja viikon varreltaKaveri valmistui leffatuottajaks ja muutti uuteen kotiin, joten valmistujais/tuparilahjaks väkersin teemaan sopivan tiskirätin. Malli oma ja tyyli vapaa, mutta siis sellasesta ohjaajan taulusta kyse.Sille toiselle tupaan muuttaneelle lakupekkaviritelmätiskirätti, josta tuli ehkä hieman rivo. Ei se mitään, sopii varmast saajalleen kuitenkin...


Rillipöllöheijastin yhdelle synttärisankarille


Korurasian kansi uusiks, tää on jo hieman vanhempi proggis mut sattui tulemaan vastaan kun etsin helmiä. Akrylimaalia ja lakkaa ja vanha loota, ei sihen muuta tarvita.

Lopuks vielä parit ompelut, sain tädiltä lähetyksen kankaita Zeppeliinin Metsola-kaupasta ja päätin käyttää punasen tiikeri-trikoon tonttulakkiin ja legginsseihin. Pimpulalla oli pikkujoulut hoitopaikassa ja sinne piti saada jotain ees hieman jouluhenkistä päälle. Valitettavast kuvia ei ole päällä (kaikki tärähti) mut hienot on ja toi tikrukangas on ihan mielettömän ihana! Neidille tonttulakki on nyt maailman siistein juttu, kun se kilisee ja on helppo pistää päähän. Toinen pöllöhenkinen kangas vielä odottelee lopullista ahaa-elämystä siitä mihin sen käyttäisin. Kiitokset näistä menköön siis Pattijoen suuntaan asianosaiselle!1 kommentti: