keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Tiskirättejä työhuoneelle


Työhuonepaltsussa viime viikolla todettiin että tiskirättitilanne on aika heikko, muksujen vanhat pukluräsyt ja roskatrikoosta leikellyt suikaleet ei oikein pidemmän päälle skulaa. Lupasin värkätä jotain korjaamaan tilannetta, kun tiesin jo etukäteen et saikulla on aikaa. Tuhersimpa tällasia siivousinnonnostattajia.

Vasemman yläkulman pitsiräsy on tehty Novitan Hanko - langasta improvisoimalla. Keltaista jäi yli kukkarolaukusta ja sinistä vanhemmasta neuletakista. Lanka on aika paksua, joten tää soveltuu hyvin siivousrätiksi, ei niinkään tiskirätiksi kun varmaan kestää kuivua kauemmin.

Toka rätti on Blend Bamboo - lankaa, jota löysin ärhäkänpinkkinä Puu-Vallilan pihakirppikseltä pari viikkoa sitten. Tekonurmenvihreä ja pinkki tekevät niin hillittömän kontrastin keskenään, ettei oikein kunnon kuvaa tunnu saavan. Reaalimaailmassakin väriyhdistelmä on hieman kivulias silmille, eli ainakin pysyy hereillä siivotessa. Malli on taas omaa soveltamista.

Kolmas ja omasta mielestäni hienoin rätti on Novitan Bambu -langasta virkattu. Pesukarhumallin bongasin jo joku aika sitten Hupsistarallaa - blogissa. Jätin kolmannen värin ohjeesta pois välttääkseni ylimääräisten langanpäiden päättelyä, se kun ei ihan suosikkihommiin kuulu.

Kyllä nyt kelpaa hoitaa siivousvuorot, kun on kunnon välineet olemassa!

2 kommenttia:

  1. Ihana pesukarhu ja ihanat on myös värit ♥

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuilla paremmin viittii siivota, ku perustylsillä. :) Siks mullaki on ite tehhyt tiskirätit ja tarkotus ois vaihtaa siivousluutukki sitä mukaa, kun tarvii..

    VastaaPoista