sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Ilta työhuoneella

Olin tällä viikolla lyhkäsellä iltalomalla työhuoneella, pää täynnä räkää ideoiden sijaan. Tulipa kumminkin tuherrettua trikoopipo ja hiiripaita tsirbulalle. Pipon ohje oli bongattu Kukikkaat kuosit -blogista, päälikankaana on Nosh Organicsin norsutrikoo, jota jäi mekkoprojektista jonkun verran yli. Vuoritrikoona työhuoneen jämälaarista löytynyt palanen. Sain raitatrikoosta myös hihat ja taskun paitaan, kun hiirikangasta ei ollut ihan riittävästi enää jäljellä koko paidan tarpeisiin.
Yritin saada uusista kledjuista kuvia myös pimpulan päällä, näin hienosti se onnistu liikkuvan maalitauluun kanssa (huomatkaa myös neidin itse hienosti asettelema pipo):
2 kommenttia:

  1. Ihana toi norsuhattu! Makee kuosi, tulee jotenkin ihan oma lapsuus mieleen. Unohdit ottaa kesällä mitat niistä meidän tyttöjen hatuista, mutta etpä sä taida enää kaivata uutta kaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo otin idean tuolta ja kaavan mittanauhalla een päästä. Mä ihastuin tohon kankaaseen heti, tein siitä myös mekon sillä kuumailmapallokaavalla. Nyt alkaa oleen kankaat vähissä, ehkä pitää taas keksiä joku tilaus :)

      Poista